Prezentare

LEXUS SRL este unul dintre cei mai importanti dealeri din segmentul automobilelor second-hand din Romania.

LEXUS SRL are ca principal obiect de activitate vanzarea de automobile second-hand, la preturi foarte avantajoase. Cei ce doresc o masina aflata pe stoc pot beneficia de livrarea automobilului in ziua in care l-au ales, iar pentru cei care doresc sa-si personalizeze masina sau doresc un automobil care nu este disponibil in stoc, livrarea se face in maximum 14 zile.

LEXUS SRL se diferentiaza de ceilalti competitori de pe piata prin seriozitate, preturi avantajoase, livrarea rapida si calitatea serviciilor, beneficiind de experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Echipa LEXUS SRL este formata din profesionisti si este pregatita sa ofere atat consultanta in alegerea unui automobil, oferind solutii care sa se adapteze cat mai bine nevoilor clientilor.

Pentru a va edifica asupra potentialului si a seriozitatii de care da dovada firma noastra, va invitam sa vizitati paginile acestui site prin intermediul caruia am incercat sa va oferim toate informatiile de care aveti nevoie in acest sens si asteptam sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

De asemenea, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din Zalau situat la intrarea dinspre Simleu Silvaniei in oras, Bd-ul Mihai Viteazul, nr. 105A, chiar dupa SILCOTUB (TENARIS).